Integratieve Kindertherapie in de WaterlandPraktijkAls ouder wil je graag dat het goed gaat met je kind.

Daar doe je dan ook meestal je best voor. Toch kan het zijn dat je kind voor korte of langere tijd niet lekker in zijn/haar vel zit. Je wilt voorkomen dat het kind helemaal vastloopt en een probleem op langere termijn ontwikkelt. Soms weet je niet hoe je je kind daarmee kan helpen. Met de Integratieve Kindertherapie worden zowel ouder als kind geholpen.

De meeste kinderen vinden de therapie gewoon leuk.

In de Kinderkamer krijg je als kind alle ruimte en vrijheid. Er is respect en begrip voor wie/hoe je bent, aandacht voor waarmee je zit. Je kunt er heel veel verschillende knuffels en vingerpoppetjes vinden, maar ook zwaarden, pistolen, (nep-)monsters, spelletjes, speelgoed, de schoolbordboom, knutselmateriaal, boekjes, lego, poppen, boksbal en verkleedkleren. Je kiest zelf hoe je dat gebruikt tijdens de ontdekkingstocht in je denk-en-voel-binnenwereld. Via speelse technieken werken we naar de oplossing toe en je voelt je al gauw beter.

Meer weten?

Klik hiernaast op de verschillende onderwerpen, of bel meteen voor overleg naar 0299 – 420 627.

De vrije markt

Het is voor ouders goed om te weten dat onze hulp ook op de vrije markt toegankelijk is, dus los van gemeenten. Gelukkig is het zo dat de meeste zorgverzekeraars ook in 2020 de kinder- en jeugdtherapie gedeeltelijk vergoeden via de verschillende aanvullende verzekeringspakketten. Bel even naar de praktijk als je wilt dat we je helpen uitzoeken of jouw verzekeringspakket daarin voorziet

Let op: vanaf 01-01-2018 worden uitsluitend kinderen vanaf11 jaar in behandeling genomen.