WaterlandPraktijk

Lucia Rademaker
Waterlandlaan 112
1441 RW Purmerend
T: 0299 – 420 627
M: 06-38426375
E: info@waterlandpraktijk.nl

Praktijkadres is Waterlandlaan 112, Purmerend, schuin tegenover Evean, recht tegenover het Waterlandhuis. In de huizenrij zie je ook de dierenarts, Mensendieckpraktijk, kapper, tandarts. Herkenbaar aan de gevel is een blauwe lichtbak met daarop: Praktijk voor Hypnotherapie.

foto aanduiding praktijk

  • Aanbellen kan door de praktijkbel van WaterlandPraktijk te kiezen. Kies geen andere bel dan deze. Dus bel niet aan bij de bel ‘privé’. HConsultancy is in hetzelfde pand gevestigd maar heeft een andere bel.
  • In retour druk ik op een elektrische deuropener, je hoort een zoemer, maar duw niet te fanatiek, anders blokkeert de buitendeur. Dan ga je via praktijkdeur de gang door naar de wachtkamer = groen bankje achterin de gang, om de hoek. Ik haal je daaruit op, je hoeft je niet te melden. In verband met gehorigheid graag een beetje zachtjes
  • Voor de deur (praktijkwoningen) en verderop bij JAN (accountant) is gratis parkeren, helaas is er vaak niet direct een plek vrij bij aankomst. Houd dus rekening met parkeren even verderop.
  • U kunt uw reis per openbaar vervoer plannen via https://9292.nl/
  • De praktijk is geopend op tijdstippen in overleg. Je kunt hierover contact opnemen via mail, telefoon, sms of whatsapp.