Verhuizing van de praktijk

Per 01-06-2020 is de praktijk in Purmerend gesloten. Wij zijn verhuisd naar de Leuvenlaan 72, 6229GZ Maastricht.
Wanneer u in het verleden cliënt in Purmerend was kunt u in sommige gevallen dit jaar nog gebruik maken van beeldbelsessies. Neem daarvoor contact op met Lucia Rademaker, op 06-38426375 en Jos Hovens op 06-21567899.
Op deze website leest u binnenkort wanneer wij in Maastricht (post-Corona) weer nieuwe cliënten aannemen.

Welkom op de site van WaterlandPraktijk

Wil je zonder gedoe van wachtlijsten en procedures nu eindelijk een deskundige en ervaren therapeut?

Iemand die van alle markten thuis is, bij wie niets menselijks raar of vreemd is, met ervaring, kennis, humor (zo nodig) en relativeringsvermogen? Die zich niet laat leiden door de standaard behandelprotocollen, maar afstemt op jouw karakter en persoon, jouw persoonlijke omstandigheden, behoeften en kan aansluiten bij jouw oplossingsmogelijkheden. Die kan confronteren en zich niet om de tuin laat leiden, maar altijd volkomen betrouwbaar, vertrouwelijk en discreet is?

Of zoek je naar een ervaren trainer/opleider/coach op het gebied van psychotherapie, seksualiteit, seksueel misbruik, hypnotherapie, innerlijk zelfbestuur, kindertherapie of autogene training? Ook hier leveren wij maatwerk.

Bel voor informatie (0299-420627) en/of kijk eens rond op deze website.

U kunt de therapeuten ook rechtstreeks mobiel bellen. Lucia Rademaker op 06-38426375 en Jos Hovens op 06-21567899.

Wij zijn geen grote instelling, maar twee cliëntvriendelijke privépraktijken op een comfortabele locatie waar je snel en discreet terecht kunt, met de keuze uit een mannelijke of een vrouwelijke therapeut.. Wij zijn altijd gemakkelijk bereikbaar en kunnen gezamenlijk sessies/gesprekken doen om gewogen deskundig advies te geven. Dank zij onze kleinschaligheid is er de zekerheid dat er geen onverwachte wisseling van behandelaar voorkomt in een traject.

Er is geen verwijsbrief nodig. Vergoeding vanuit het aanvullende pakket is mogelijk afhankelijk van afgesloten zorgverzekering. De therapeuten werken integratief, dat betekent dat verschillende therapievormen en deskundigheden door/naast elkaar gebruikt kunnen worden, bij alle dimensies van het leven.

Wij zijn er voor kinderen, jongeren, volwassenen, (echt-)paren en senioren !