***CORONA***

In verband met de Corona preventie adviezen over “thuisblijven” zien wij mensen momenteel niet in de praktijk.
Hiermee willen we risico op besmetting (over en weer) maximaal verkleinen, en daarmee zo goed mogelijk voor de gezondheid zorgen van onze cliënten en onszelf, alsmede maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Met deze beslissing hopen wij een bijdrage te kunnen leveren aan ‘flatten the curve’ en respect voor de hardwerkende zorgverleners te kunnen uiten.

Wat wel mogelijk is, zijn consulten via (beeld-)bellen, deze worden ook vergoed door de verzekering, volgens de laatste berichten hoeven we daartoe zelfs de factuur inhoudelijk niet aan te passen.
Collega’s zijn erg enthousiast over de beeldbel-mogelijkheden van Therapieland, die deze functie tot 17 mei gratis aanbiedt (kan uitsluitend met computer/laptop, niet met smartphone).
Overigens is een sessie per gewone telefoon ook mogelijk.

Wellicht dat sommige cliënten toch (tijdelijk) geen afspraak meer willen, omdat ze niet willen/kunnen (video)bellen. Dat is heel spijtig, maar het is even niet anders.
Wanneer je een afspraak wilt, laat daarbij dan even weten waar je voorkeur naar uit gaat. Voor videobellen krijg je nadere instructies bij de afspraakbevestiging.
Omdat zoiets wel even wennen is plannen we voor elke sessie (gratis) extra tijd in.

Blijf gezond !

Welkom op de site van WaterlandPraktijk

Wil je zonder gedoe van wachtlijsten en procedures nu eindelijk een deskundige en ervaren therapeut?

Iemand die van alle markten thuis is, bij wie niets menselijks raar of vreemd is, met ervaring, kennis, humor (zo nodig) en relativeringsvermogen? Die zich niet laat leiden door de standaard behandelprotocollen, maar afstemt op jouw karakter en persoon, jouw persoonlijke omstandigheden, behoeften en kan aansluiten bij jouw oplossingsmogelijkheden. Die kan confronteren en zich niet om de tuin laat leiden, maar altijd volkomen betrouwbaar, vertrouwelijk en discreet is?

Of zoek je naar een ervaren trainer/opleider/coach op het gebied van psychotherapie, seksualiteit, seksueel misbruik, hypnotherapie, innerlijk zelfbestuur, kindertherapie of autogene training? Ook hier leveren wij maatwerk.

Bel voor informatie (0299-420627) en/of kijk eens rond op deze website.

U kunt de therapeuten ook rechtstreeks mobiel bellen. Lucia Rademaker op 06-38426375 en Jos Hovens op 06-21567899.

Wij zijn geen grote instelling, maar twee cliëntvriendelijke privépraktijken op een comfortabele locatie waar je snel en discreet terecht kunt, met de keuze uit een mannelijke of een vrouwelijke therapeut.. Wij zijn altijd gemakkelijk bereikbaar en kunnen gezamenlijk sessies/gesprekken doen om gewogen deskundig advies te geven. Dank zij onze kleinschaligheid is er de zekerheid dat er geen onverwachte wisseling van behandelaar voorkomt in een traject.

Er is geen verwijsbrief nodig. Vergoeding vanuit het aanvullende pakket is mogelijk afhankelijk van afgesloten zorgverzekering. De therapeuten werken integratief, dat betekent dat verschillende therapievormen en deskundigheden door/naast elkaar gebruikt kunnen worden, bij alle dimensies van het leven.

Wij zijn er voor kinderen, jongeren, volwassenen, (echt-)paren en senioren !